II. Mecsekszabolcsi Yours Truly Futás 2014

Az elején azt hittük téli kánikulában futunk, de az időjárás meghozta a YT-re az igazi telet! -6 C körül indult neki a csapat az idei futásnak!

Kezdetben még úgy gondoltuk 2.6 km es kör lesz. Az első negyed kör gyorsan ráébresztett minket arra, hogy nem kell nekünk a kijelölt úton menni, ha csak nem szeretnék, hogy mentősök is csatlakozzanak a csapathoz és nem a futás miatt!Így arra jutottunk, hogy inkább maradjon meg a csapat létszám a végéig és fussunk csak a Szabolcsi úton le és fel egy 2km - es "kört".
Mindenki belement és nekiindultunk! A nap gyönyörűen sütött, így kicsit néha néha elfeledtük, hogy milyen kutya hideg van kint! Nem vagyok a rövid körök híve! Sőt kifejezetten nem szeretek piciket körözni, de ez most más volt! Ez jól esett! Szépen párosával gyarapodtak a kilométerek minden megtett kör után és jó volt, hogy sokszor láttuk egymást a pályán! Biztattuk egymást!Mindenkinek más volt a mai adag volt aki négyet voltak akik 20 at voltak akik 30 at és voltak 35 kilométert falók is! De mindenkinek gratula hiszen mindenki megküzdött a hideggel. Mert volt aki nem is futi hidegben, de a YT ott volt! Volt aki távolsági rekordot döntött és volt akinek ráfogyott a sapkájára az izzadság jégcsap formában!Köszönjük szépen Anyu segítséget aki a frissítésről gondoskodott!!!
Köszönjük szépen a sok sok sok finomságot amit hoztatok!
Köszönjük a Mecsekszabolcsi Természet és érdekvédő egyesületnek a helységet ahol frissítettünk, megpihentünk, beszélgettünk!!

Reméljük legalább olyan jól éreztétek magatokat mint mi!Jó pihenést nektek!!
Sziasztok!
Gábor Szabolcs